Hvem er «Kjernekar»?

Jeg er en kar med mange jern i ilden. 62-modell og far til fire, trener, veileder, og gründer av treningskonseptet «Kjernekraft».

Jeg er taletrengt og taler her.

«Kjernekar» er bloggen min, en blogg med historier om mye og mangt, betraktninger og påstander, treningstips og utfordringer. 

Jeg skriver mye om det jeg opplever og tenker, prosjekter jeg driver med, og situasjoner jeg kommer opp i.

Jeg deler – med både alvor og skjemt.

Hvorfor «Kjernekar»?

  • «Kjerne» – fordi «Kjernekraft» er rå styrketrening med kjerne i fokus. Et nytt konsept innen funksjonell trening.
  • «Kjerne» – fordi jeg forhåpentligvis har en. Kjerne, altså. Oppfatter meg selv som «hel ved».
  • Og så er jeg litt karslig, da.

«Kjernekar» er en vanlig kar, og jeg vil som de fleste kunne leve med meg selv, stå for mine valg, elske mine barn og min bedre 3/4 Regina.

Jeg er politisk bevisstløs, i full jobb, håndballtrener for junior på 9 år, driver idrettslagets treningssenter, har sirkeltrening/gruppetimer med «Kjernekraft». 

I korte perioder innimellom trener jeg litt i Arendal Bokseklubb, hvor jeg også sitter i styret. Og så er jeg fryktelig rastløs og strever litt med kostholdet.

Jeg trener ikke for å bli ung, men for å bli gammel, og jeg liker å trene både meg selv og andre.

Jeg liker å tenke utenfor boksen og går mine egne veier, lærer masse om trening hele tiden, er autodidakt (selvlært), nysgjerrig, påståelig og utradisjonell. Lytter til fagfolk – ser muligheter i alt mulig, og tar til meg det jeg syns passer og fungerer for «Kjernekraft». Derfor har jeg over tid, de siste årene utviklet mitt eget konsept – «Kjernekraft» – funksjonell, rå styrketrening med kjerne i fokus. 

Jo, og så skriver jeg ett og annet dikt. Ikke stor prosa, men skjeve betraktninger på rim. Noen hundre har det vel blitt etter hvert. Ganske morsomme faktisk.

Dette er meg – «Kjernekar».

Ønsker du å få varsler når jeg poster et nytt innlegg, kan du “like” Facebook-siden min  https://www.facebook.com/Kjernekraft

E-post sendes til [email protected]